e - WNDR

Energie op maat

8,9
Klantervaringen
8,9

Comfortabel wonen met airco's

Bepaal de beste airco voor jouw situatie

Wat doet een airco?

Een airco, ook bekend als lucht-lucht warmtepomp, heeft de mogelijkheid om zowel te koelen als te verwarmen. In de moderne tijd beschikken veel huishoudens over een airconditioningsysteem. Met de stijgende zomertemperaturen is het comfortabel om de woning te koelen tijdens langdurige periodes van hitte. Naast verkoelen kun je doorgaans tot wel vier keer goedkoper verwarmen.

Verbeter je lucht kwaliteit

Airco montage

Ontdek de verbeterde luchtkwaliteit met luchtfilters die niet alleen stof en allergenen verwijderen, maar ook  99% van de bacteriën neutraliseren in airconditioningsystemen. Deze speciale filters zijn ontworpen om de lucht te zuiveren en zorgen voor een gezondere binnenomgeving.

Dankzij speciale technologieën kunnen deze luchtfilters bacteriën effectief neutraliseren en de groei ervan voorkomen. Hierdoor wordt niet alleen de luchtkwaliteit verbeterd, maar wordt ook de verspreiding van ziekte deeltjes in de lucht verminderd. Dit is vooral belangrijk voor mensen met allergieën, astma of andere luchtwegaandoeningen.

Laat je vrijblijvend informeren

Muisstille airco's

De geluidsproductie van airconditioners is een belangrijk aspect bij het overwegen van hun gebruik. Moderne airco’s streven naar fluisterstille werking om het comfort van gebruikers te maximaliseren. Vaak worden de geluidsniveaus uitgedrukt in decibels (dB). Ter vergelijking, een zacht gesprek tussen mensen heeft doorgaans een geluidsniveau van ongeveer 40 dB, terwijl een rustige woonkamer rond de 50 dB kan zijn.

Een moderne, stille airconditioner kan vergelijkbaar geluid produceren als zachte regenval (ongeveer 50 dB), een rustige bibliotheek (ongeveer 40 dB), of het gezoem van een koelkast (ongeveer 45 dB). Dit zorgt ervoor dat de airconditioner onopvallend op de achtergrond werkt, zonder storend te zijn voor dagelijkse activiteiten.

Daardoor kun je rustig genieten van je boek, je favoriete serie bingen, of gewoon een dutje doen zonder gestoord te worden door het geluid van die coole verkoeling. Kortom, moderne airco’s maken het leven een stuk aangenamer zonder je oren te martelen.

Hoe installeren wij airco's?

Bekijk de volledige installatie in dit filmpje. Vanaf het moment dat je besluit om die comfortabele woning te creëren tot het punt waarop je ontspannen achterover leunt en geniet van de perfecte temperatuur in jouw woonkamer, staan wij aan jouw zijde. Geen enkele stap in het proces wordt over het hoofd gezien. We begeleiden je met je aanvraag tot de laatste hand die wordt gelegd aan de installatie.

Samen zorgen we ervoor dat jouw woonruimte niet alleen aangenaam koel of warm is, maar ook doordrenkt is met het gevoel van huiselijkheid en comfort waar je naar verlangt. Met onze expertise en jouw wensen als leidraad, creëren we een atmosfeer waarin je je echt thuis voelt. Dus leun achterover, ontspan en laat ons je helpen om de ideale ambiance te realiseren.

 

 

Persoonlijk contact tijdens de installatie

We geloven in het belang van persoonlijk contact. Daarom nemen we de tijd om naar jouw specifieke behoeften te luisteren en samen met jou de beste oplossing te vinden. Of je nu op zoek bent naar verkoeling tijdens de zomermaanden of een constante temperatuur in huis wilt handhaven, wij hebben de expertise om aan al jouw wensen te voldoen.

In deze video laten we je niet alleen zien hoe we de installatie uitvoeren, maar ook hoe we jou als klant centraal stellen in het hele proces. Van het eerste telefoontje tot het moment dat je volledig tevreden bent met het resultaat, streven we ernaar om een band met je op te bouwen die verder gaat dan alleen het installeren van een apparaat.

Binnen 4 weken comfortabel wonen

Joeri de Wal Specialist in Airco's
Frank Hazelbag e-WNDR
Marijn Schotte

Situatie schets

Om bijkomende kosten en de installaties perfect te laten verlopen, komt er altijd een expert langs. Zonder dat jij ergens aan vast zit. Hier kijken we naar jouw huidige situatie en bespreken we je toekomstige wensen voor de toekomst.

Installatie plannen

Binnen twee weken wordt alles geïnstalleerd. Samen zoeken we een moment uit dat je kunt. Vanuit daar gaan wij alles verzamelen voor de installatie.

Dag van installatie

Binnen een paar uur is alles geïnstalleerd. Vanaf dit moment begin je direct met besparen.

Betaling achteraf

Betaling is altijd nadat de installatie is afgerond. Je bepaalt pas, als je zelf gaat verdienen.

1
2
3
4
Neem contact op
8.9

Marijn levert uitstekend werk, zeker een aanrader voor iedereen die een airco wilt laten plaatsen.

Don Donker

Bekijk alle klantervaringen!

Qventi omkasting

Qventi omkastingen

Qventi omkastingen zijn ontworpen om de buitenunits van zowel de airconditioning of warmtepomp.

Daikin Perfera

Daikin Perfera Airco
  • A+++ verwarmen en koelen
  • Fluisterstil 19 decibel

De Daikin Perfera is niet zomaar een airco, het is je eigen persoonlijke hulp om voor jouw wooncomfort.

Mitsubishi Electric MSZ-AY

Mitsubishi Airco Electric Afbeelding MSZ AP15VGK
  • Sterke naamsbekendheid
  • Fluisterstil slechts 18 decibel
  • Plasma Quad Plus-filtertechnologie voor maximale filtering van pollen, bacteriën en virussen

Maak je klaar om je wooncomfort naar een nieuw niveau te tillen met de Mitsubishi Electric MSZ-AY.

Qventi Matador

Qventi Matador SAC12MRW airco
  • Fluisterstil 20-25 decibel
  • Onderhoud vriendelijk

De Matador is niet bang voor een beetje hitte. Met zijn single split design blaast de Matador de warmte de deur uit en zorgt voor een aangename sfeer in huis.