e - WNDR

Energie op maat

8,9
Klantervaringen
8,9

Verhelp je brandgevaar met een nieuwe meterkast

Brandgevaarlijke meterkasten

De meterkast, hoewel vaak over het hoofd gezien, blijkt cruciaal voor de elektrische veiligheid van een huis. Duizenden woningen in Nederland hebben nog steeds niet de noodzakelijke modernisering ondergaan. Brandexperts waarschuwen specifiek voor de risico’s van overbelasting, verouderde bedrading en versleten componenten die een potentieel gevaarlijke situatie kunnen veroorzaken. Het kan zelfs zo zijn dat verzekeringsmaatschappijen niet uitkeren met verouderde meterkasten. De aanbieding is inclusief installatie en btw. Daarnaast zijn deze meterkasten voorbereid op 63 ampère.

e-WNDR 3-fase meterkast

e‑WNDR 3-Fase Meterkast

  • Klaar voor de toekomst met jouw nieuwe meterkast.
e-WNDR 1 fase meterkast

e‑WNDR 1-Fase Meterkast

  • Klaar voor de toekomst met jouw nieuwe meterkast.

Welke meterkasten lopen gevaar?

meterkasten advertentie

De meeste meterkasten die er oud uit zien zijn toe aan vervanging. Hier vallen bijvoorbeeld porseleinen of draaiknoppen onder. Wat ook niet kan is als er geen hoofdschakelaar aanwezig is of als er meer dan vier groepen op een aardlekschakelaar zitten. Als de meterkast beschadigd is, moet deze ook vervangen worden.

Neem contact op om binnen twee weken een nieuwe meterkast te hebben

e‑WNDR Meterkasten

e‑WNDR installeert sinds 2020 al kwalitatieve meterkasten om bewoners van hun brandgevaar af te helpen. Bijna alle elektrische apparatuur in huis is verbonden met de meterkast, vandaar dat het belangrijk is dat deze goed in elkaar zit. Laat een expert jouw wensen en behoeften in kaart brengen om zo de perfecte meterkast samen te stellen.