e - WNDR

Energie op maat

8,9
Klantervaringen
8,9

Lees alles over e‑WNDR

Onze missie

Bij e‑WNDR hebben we een duidelijke missie: Nederland economisch én ecologisch verduurzamen op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier. We willen niet alleen jouw pand verduurzamen, maar ook zoveel mogelijk besparingen voor jou realiseren. Kortom, we willen de energietransitie begrijpelijk maken en je helpen om op een duurzame manier van jouw pand te genieten.

Wat maakt e‑WNDR

Wanneer het op onze producten aankomt, gaan we alleen voor de beste kwaliteit. We werken met merken die bekend staan om hun topprestaties. Waarom? Omdat we willen dat jouw stroomverbruik het maximale rendement oplevert.

Onze dienstverlening?

Daar kunnen we trots 20 jaar ervaring voorleggen. Of het nu gaat om een particulier project of een grootschalig zakelijk avontuur, we hebben het allemaal met succes afgerond. En voor we aan de installatie beginnen, komt er altijd iemand langs om alles tot in de puntjes te bekijken. Er wordt gekeken of de meterkast geschikt is voor de installaties voor nu en de toekomst, de kabelroute wordt bekeken en ten slotte kijken we ook of we gebruik kunnen maken van de kruipruimte.

Procesontwikkeling

Bij e‑WNDR geloven we in voortdurende ontwikkeling. Daarom volgen we trainingen over de nieuwste verduurzamingstrends. We versnellen onze vraagbeantwoording, zorgen voor meerdere checks tijdens het proces om fouten te minimaliseren, en we delen graag onze kennis. Iedereen heeft toegang tot gegevens, want samen leren we beter.

Kwaliteitsontwikkeling

Voor ons is klanttevredenheid net zo belangrijk als groene energie. We houden de communicatie open, alsof we met goede vrienden praten. Want een duurzame toekomst bouwen, doen we samen. We laten niemand vallen, dus ook jou niet!

Voor nu en de toekomst!

e‑WNDR wilt graag een werkwijze creëren waardoor resultaat vanzelfsprekend is. e‑WNDR wilt graag haar kennis delen op een speelse en duidelijke manier, zodat de energietransitie voor iedereen begrijpelijk is.