Welkom bij ons kenniscentrum voor airco’s. Hier vind je alles wat je moet weten over het aanschaffen, installeren en onderhouden van airco’s voor jouw pand.  Of je nu overweegt om een airco te installeren, of gewoon meer wilt weten over airco’s hier ben je aan het juiste adres.

Airco Installatie: Een Briesje door je Huis

Het installeren van een airco kan een flinke klus lijken, maar met de juiste kennis en begeleiding wordt het een fluitje van een cent. Ontdek hier alles over hoe een airco wordt geïnstalleerd, van het kiezen van de juiste locatie tot het veilig aansluiten van de unit. Airco’s worden geïnstalleerd door gecertificeerde monteurs. Om een airco te mogen installeren heb je een F-gassen certificaat nodig.

Energieverbruik: Koel Blijven zonder je Portemonnee te Verbranden

Een veelbesproken onderwerp als het gaat om airconditioning is het energieverbruik. Maar maak je geen zorgen! Hier leggen we uit hoe je slim kunt omgaan met je airco om energie te besparen en tegelijkertijd lekker koel te blijven. Airco’s hebben zowel voor het koelen als verwarmen een energielabel, hoe hoger het energielabel, hoe beter de airco kan verwarmen/koelen met zo min mogelijk stroom.

Filters: Frisse Lucht, Altijd en Overal

De filters van je airco spelen een belangrijke rol bij een gezonde en schone luchtkwaliteit in je huis. De meeste airco’s maken gebruik van filtertechnologie die 99% van de bacteriën in de lucht dood.

Functies: Meer dan Alleen Koelen

Moderne airconditioners zijn niet alleen goed in het koelen van de lucht; ze kunnen ook met weinig energie een ruimte goed verwarmen. Daarnaast zijn de meeste airco’s ook nog fluisterstil en uitgerust met wifi.

Soorten: Voor Elke Ruimte

Of je nu een kleine slaapkamer koel wilt houden of een hele woning wilt voorzien van klimaatbeheersing, er is een airco voor elke behoefte. Laat je inspireren door de verschillende soorten airconditioners die beschikbaar zijn.

Voordelen: Meer dan alleen koelte

Het hebben van een airconditioning biedt talloze voordelen, van een betere slaapkwaliteit tot een verhoogde productiviteit op het werk. Ontdek alle voordelen die een airco kan bieden voor jou en je gezin.

Waarom een airco kopen?

Waarom zou je een airco kopen? Hier zijn talloze redenen waarom investeren in een airconditioning systeem een slimme zet is, niet alleen voor je comfort, maar ook voor je gezondheid en welzijn.

Wanneer een airco kopen?

Het kopen van een airco is een belangrijke beslissing, en het kiezen van het juiste moment kan het verschil maken. Hier ontdek je de beste tijd om een airco aan te schaffen en waar je op moet letten bij het plannen van je aankoop.