e - WNDR

Energie op maat

8,9
Klantervaringen
8,9

WNDR Care

Dit vind je op deze pagina

Op deze pagina vind je verschillende WNDR Care mogelijkheden. Met deze mogelijkheden zorg je ervoor dat je zonnepanelen, airco of andere apparatuur optimaal blijft werken. Je vindt hier informatie over de volgende onderwerpen:

Wat is WNDR Care?

Waarom WNDR Care?

WNDR Care Airconditioning

WNDR Care Solar Cleaning

Wat is WNDR Care?

Wij begrijpen dat jouw duurzame producten zoals zonnepanelen en airco’s een flinke investering zijn. Om ervoor te zorgen dat je er jarenlang plezier van hebt, bieden wij onderhoudspakketten aan die de levensduur van deze producten verlengen en hun prestaties verbeteren. Zo kijken we bijvoorbeeld naar manieren om de opbrengst van zonnepanelen te verbeteren of de productgarantie van een airco te verlengen. Hierdoor levert het meer geld voor je op dan dat het je zou kosten, dat is het doel.

Waarom WNDR Care?

  • Duurzaamheid: Wij geloven in een duurzame toekomst. Met onze onderhoudspakketten zorgen we ervoor dat jouw groene investering blijft renderen. Minder slijtage betekent een langere levensduur en minder afval.
  • Optimale Prestaties: Goed onderhouden producten werken efficiënter. Dat betekent lagere energiekosten en meer opbrengst van bijvoorbeeld je zonnepanelen. Onze experts zorgen ervoor dat alles altijd op topniveau functioneert.
  • Zorgeloos Onderhoud: Geen gedoe meer met zelf controleren en schoonmaken. Wij nemen het werk uit handen zodat jij zorgeloos kunt genieten van de voordelen van jouw duurzame producten.

WNDR Care Airconditioning

WNDR Care airconditiong

Voor een goed werkende airco is regelmatig onderhoud nodig. Zonder onderhoud kan de airco vies worden en harder moeten werken, wat leidt tot hogere energiekosten en mogelijke storingen.

Het koudemiddel in de airco kan ontsnappen, vooral onder hoge druk, wat problemen veroorzaakt zoals slijtage van de compressor en verminderde smering. Hierdoor kunnen onderdelen sneller verslijten en kan de garantie vervallen. Bovendien kan een slecht onderhouden airco algen en schimmels laten groeien, wat de luchtkwaliteit vermindert. Regelmatig schoonmaken en desinfecteren zorgt voor frisse, schone lucht.

Dit doen we

  • Controle bedrading, reinigen van filters, reinigen en desinfecteren, verdamper etc.
  • Jaarlijks onderhoud buitenunit:
  • Reinigen buitendeel, controle op lekdichtheid, meten, spanning etc.
  • Controle op besturing en temperatuurregeling
  • Opstellen meetrapport
  • Het verzorgen van de wettelijk verplichte STEK-administratie
  • Inclusief vervangende airco en materiaal

Solar Cleaning

Bij e‑WNDR begrijpen we hoe belangrijk het is dat je zonnepanelen optimaal blijven werken. Daarom bieden we een gespecialiseerde dienst aan: Solar Cleaning. Met onze professionele reinigingsservice zorgen we ervoor dat je zonnepanelen vrij zijn van vuil, stof en andere verontreinigingen die de opbrengst kunnen verminderen. Onze experts gebruiken milieuvriendelijke middelen en geavanceerde technieken voor de zonnepanelen schoonmaak voor een grondig reiniging en zonder ze te beschadigen. Dit resulteert in een hogere energieopbrengst en een langere levensduur van je zonnepanelen. Laat e‑WNDR jouw zonnepanelen stralend schoon houden, zodat je maximaal profiteert van je duurzame investering!

Lees hier meer over Solar Cleaning